HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER BURADA

            Purse Brite Çanta Düzenleyici 8.90 TL

Eğer ihtiyacınız olan şeyleri bulmak için sürekli çantanızı karıştırmak zorundaysanız sizin Purse Brihgt’e ihtiyacınız var demektir. Dahiyane bir tasarım ürünü olan bu çanta organizatörü en karmaşık çantaları bile birkaç saniye içinde düzenleyebilir.

Purse Brite çantanızı en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Çantanızdaki her şeye kolayca ulaşabilirsiniz. Çantanızın ortasını boşaltarak cüzdan gibi büyük cisimlere yer açabilirsiniz. Ayrıca farklı büyüklükteki çantalara kolayca uyum sağlar.

Çantanızda taşıdığınız her şeyi parmaklarınızın ucuna kadar yaklaştırır. Işığı ile size çantanızın içini görme imkanı verir. örneğin karanlıkta gözlüğünüzü kolayca bulabilirsiniz. Makyaj malzemelerinize ve anahtarlarınıza hemen el atabilirsiniz. Çalan cep telefonunuzu hemen bulup, anında cevap verebilirsiniz.




       Masa Kenarı Bardak   3.90 TL

Pratik ve kullanışlı bir ürün ile günlük yaşamınızı kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Bardak tutucu mandal masanızda yer işgal eden bardaklardan kurtulmanızı sağlar.

Dalgınlık ile çarpıp döktüğünüz çay ve kahveler masanızı, evraklarınızı mahvediyor. Gönül rahatlığı ile bardağınızı ona emanet edebilirsiniz, sıcak ya da soğuk içecekleriniz için artık bardak altlığı kullanmanıza gerek yok. Dilediğiniz yerde kullanın, arabada, otobüste, okul kantininde Birçok masaya uyum sağlar.

Tv Ürünü White Light Lazerli Diş Beyazlatıcı 8.90

Dişlerinizde sararma veya leke gibi problemleriniz mi var? Lazerli Diş Beyazlatıcı Seti 10 Dakikada dişleriniz Bembeyaz Diş Beyazlatma seti neler içerir?

Diş Beyazlatma Sistemi sipariş etiğiniz zaman , dişlerinizi daha beyaz hale getirmek için ihtiyacınız olan her şeyi alacaksınız.
- Diş Beyazlatma emitörü - Ağız plakası - 2 Tüp Jel (2 tüp karıştırılarak kullanılacaktır)

ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN 
;

You Might Also Like

0 yorum

Flickr Images