Göz Renginize En Uygun Göz Makyajı

Mağazaların kozmetik rafları çeşit çeşit ürün ve renklerle dolu.Seçim yapmakta bayanlar için bi o kadar zor.Ama bu ufak ipuçları ile doğruyu öğrenip seçim yapmak çok kolay olacak.Ünlü makyaj sanatçılarının verdiği bu tüyolar bayanların işini oldukça kolaylaştıracak.


MAVİ GÖZLER=''Gül,altın ve şampanya gibi sıcak tonlar mavi gözleri canlandırmak için doğru renkler.Kapaklara sürülür ve altın kahverengi veya bronz renklerde gece için mükemmel bir gölge etkisi verir.


       KOYU MAVİ GÖZLER
Ünlü makyaj sanatçısı Mario Dedivanovic diyor ki"mavi gözleri için benim favori hilelerimden biri koyu gri.kesinlikle çarpıcı ve muhteşem bir etki bırakıyor! Ve dumanlı göz makyajı denir buna bu da mavi gözlere çok yakışıyor''





KOYU KAHVERENGİ GÖZLER
''Tüm tonlar kahverengi gözler üzerinde kusursuz duruyor,ama küçük birer ipucu vermek
gerekirse;mutlaka kapaklar üzerine ışıltı verilmeli bronz veya altın tonları ile.Alt 
kirpiklere de mutlaka aynı renk kalem uygulanmalı.Ünlü makyaj sanatçısı Dedivanovic
''Kahverengi gözlere sahip kızlar çok şanslılar''diyor.


AÇIK KAHVERENGİ GÖZLER
ilk olarak; siyah rimel uygulamalı ve sonra sadece kirpik üzerine bir patlıcan moru rimel daha uygulanmalı ve aslında tek bu hamleyle bile kusursuz gözlere sahip olabilirsiniz.Sizin renginiz kesinlikle MOR tonları...


KOYU YEŞİL GÖZLER
Bakır yeşil gözler üzerine ünlü makyaj sanatçısı Sattar diyor ki. "Kapak ve alt kirpik çizgisine bakır göz farı uygulayın ve sonra fırçanızı ıslatın ve gölge oluşturun .''İşte bu bakır tonları sizin renginiz.

AÇIK YEŞİL GÖZLER
Hiçbir renk tonu bu açık mor tonunun verdiği etkiyi vermez.üst kapak ve alt kirpik diplerinize uygulayın bu rengi ve kusursuz gözlere sahip olun .
ELA GÖZLER
Ela gözler giyilen kıyafete göre,ortama göre,ışığa göre değişen gözlerdir.Bukalemun yağlı farlar aslında tamda size göre,ten rengine benzer tonlar sizin tonunuz.ortama göre değişen bu farlar sizin gözlerinizi kusursuz yapacaktır.
YA DA aşağıdaki  gibi küçük bir hamle ile gözlerinize gölge verebilirsiniz.
ELA GÖZLER
Gece makyajı için çarpıcı bir etki yapabilirsiniz.Küçük parlak tozları göz kapağınızın üzerine bırakarak harika gölgeler oluşturabilirsiniz.
GRİ GÖZLER 
Turkuaz renkler sizin renginiz.tek bir kalemle istediğiniz gözlere sahip olabilirsiniz.Üst ve alt kirpik diplerinize uygulamalısınız.

KOYU RENK GÖZLERİ AYDINLATMAK İÇİN;
Kesinlikle çamur renklerden uzak durun .Göz kapaklarınıza kapatıcı uygulayın ve bej rengi,ten rengi veya şeftali tonundaki kalemi resimdeki gibi gözünüzün o kısımlarına sürün.







You Might Also Like

0 yorum

Flickr Images